Bahasa Inggeris untuk kanak-kanak berusia 8-9 tahun

Dalam darjah 1, kanak-kanak semuda ini pun dapat memahami beberapa aspek proses pendidikan. Untuk darjah tiga, belajar menjadi aktiviti utama mereka. Ia adalah masa terbaik untuk mempelajari bahasa Inggeris di dalam bilik darjah!

big circle
small circle
small circle

Menguruskan tumpuan adalah kunci kejayaan

Untuk pelajaran bahasa Inggeris pra sekolah dan darjah 1 di sekolah rendah kebiasaannya tidak mewujudkan rasa seronok buat mereka atau menarik minat mereka. Secara umumnya, guru sekolah dan tutor memberi tumpuan kepada penguasaan peraturan tatabahasa dan latihan teknik membaca pada masa yang sama di ketika pelajar baru sahaja belajar untuk menguruskan tumpuan mereka dan tumpuan yang sedikit pun memerlukan usaha yang banyak dari mereka.
Program Novakid mempertimbangkan ciri psikologi kanak-kanak berusia 8-9 tahun ini untuk meningkatkan keberkesanan pembelajaran bilik darjah. Ia menggalakkan kanak-kanak untuk belajar dan mengembangkan kemahiran mereka.

Dengan pelajar di tahap peralihan pra sekolah ini, adalah penting untuk tidak hanya menguasai kemahiran bahasa, tetapi juga untuk meningkatkan minat mereka dalam belajar.

slide main image

Dengan pelajar di tahap peralihan pra sekolah ini, adalah penting untuk tidak hanya menguasai kemahiran bahasa, tetapi juga untuk meningkatkan minat mereka dalam belajar.

Mengapa kami mengajar bahasa Inggeris kepada kanak-kanak pada usia 8-9 tahun?

  • Pada usia ini, keupayaan mental kanak-kanak meningkat dengan mendadak, ingatan dan keupayaan kognitif mereka berkembang secara intensif.
  • Maklumat baru mewujudkan minat yang besar.
  • Kanak-kanak sangat suka bergaul dan beremosi.
  • Permainan masih merupakan jenis aktiviti kegemaran. Lebih interaktif permainan tersebut, lebih baik.
compass icon

Program Permulaan kami dibangunkan untuk pelajar pra sekolah dan darjah 1, yang ingin memulakan atau meneruskan pembelajaran mereka.

Format Istimewa Kelas

Kami mengambil kira semua ciri-ciri unik pertumbuhan kanak-kanak pada usia 8-9 dan mencipta bahan yang deskriptif dan bervisual yang menimbulkan minat dan reaksi emosi. Tugasan yang diatur dengan jelas termasuk elemen kognitif, pembelajaran dan aktiviti berasaskan permainan. Pendekatan individu, memuji, sokongan dan persekitaran yang mesra - setiap perkara dalam kelas Novakid membantu proses pembelajaran.

Format Istimewa Kelas

Format Istimewa Kelas

Berteraskan Hasil

Program permulaan Novakid termasuk semua struktur tatabahasa dan unit leksikal wajib untuk pelajar berusia 8-9 tahun. Berbanding keadaan bilik kelas biasa, di dalam kelas kami, kanak-kanak memperoleh kemahiran membaca dan tatabahasa melalui bermain, berinteraksi, dan berkomunikasi dengan guru. Oleh itu, kami mewujudkan keinginan untuk belajar. Pada penghujung kursus, pelajar bersedia untuk lulus dalam peperiksaan Pra-A1 (YLE Starters - Mendengar dan bertutur).

Berteraskan Hasil

Berteraskan Hasil

Daftar untuk kelas percubaan sekarang! Ia adalah percuma!

JADUAL KELAS PERCUBAAN
At a trial lesson, your child will meet a teacher,
practice some English and learn new phrases.
Meanwhile we will test their level
and give recommendations for further learning!
Kuki membantu kami menjadikan Novakid lebih baik untuk anda

Kuki adalah seperti taburan manisan di atas aiskrim: ia menjadikan keseluruhan pengalaman lebih baik.

Matlamat kami adalah untuk menjadikan Novakid platform dalam talian terbaik untuk pembelajaran bahasa Inggeris. Jadi, sambil anda menggunakan laman web kami, teruskan dan nikmati kuki — ia bagus untuk anda! Anda boleh memperibadikan pilihan anda dengan mengklik ‘Tetapan Kuki’.

Kuki membantu kami menjadikan Novakid lebih baik untuk anda

Kuki adalah seperti taburan manisan di atas aiskrim: ia menjadikan keseluruhan pengalaman lebih baik. Matlamat kami adalah untuk menjadikan Novakid platform dalam talian terbaik untuk pembelajaran bahasa Inggeris. Jadi, sambil anda menggunakan laman web kami, teruskan dan nikmati kuki - ia bagus untuk anda!

Berikut adalah beberapa contoh kuki yang kami gunakan:
  • Pengiklanan: Untuk menunjukkan kepada anda iklan yang relevan daripada rakan kongsi berdasarkan aktiviti anda di laman web kami.
  • Analitik: Untuk memahami penggunaan laman web bagi mempertingkatkan pengalaman pengguna.
  • Personalisasi: Untuk menyesuaikan kandungan dan tawaran kepada interaksi lalu laman web oleh anda.

Anda boleh memperibadikan pilihan anda dengan mengklik ‘Tetapan Kuki’.

Uruskan kuki

Dapatkan maklumat lanjut tentang apa itu kuki dan cara kami bekerja dengannya dalam dasar Kuki dan Dasar privasi

Sangat penting

Sentiasa aktif
Kuki ini adalah penting untuk laman web kami berfungsi dengan betul dan tidak boleh dinyahaktifkan. Ia membantu kami memastikan supaya laman web kami selamat dan anda boleh menggunakan semua ciri-cirinya.

Kuki pengiklanan

Kuki ini membantu kami menunjukkan kepada anda iklan yang relevan dari rakan kongsi kami yang dipercayai berdasarkan penggunaan lalu laman web kami oleh anda.

Analitik

Kuki ini membantu kami memahami cara orang ramai menggunakan laman web kami. Maklumat ini membolehkan pasukan kami menambah baik laman web kami dan menjadikannya lebih mesra pengguna.

Personalisasi

Kuki ini membantu kami menunjukkan kepada anda kandungan yang sesuai dengan anda, termasuk tawaran, berdasarkan penggunaan lalu laman web kami oleh anda.