Bahasa Inggeris untuk kanak-kanak berusia 11-12 tahun

Bahasa Inggeris untuk pelajar sekolah dalam darjah 4 dan 5 di Novakid adalah peluang terbaik untuk mereka mempelajari tentang dunia sekeliling melalui bahasa yang dipelajari, dan mereka boleh mencari jawapan kepada persoalan mereka secara berdikari.

big circle
small circle
small circle

Sifat Kedualan

Di samping semua aspek positif ini, perlu diingat bahawa dari pandangan psikologi, usia ini dicirikan mengikut kedualan berkaitan dengan pencarian diri seseorang.
Oleh itu, kanak-kanak cenderung untuk mempunyai kekurangan tumpuan, peningkatan kelesuan, perubahan kerap minat mereka, minat yang rendah dalam subjek sekolah dan kebergantungan yang kuat terhadap penilaian positif personaliti mereka dari orang lain.

Bahasa Inggeris akan meningkatkan keinginan untuk belajar jika asas motivasi untuk belajar ini adalah minat terhadapat kandungan dan proses itu sendiri.

slide main image

Bahasa Inggeris akan meningkatkan keinginan untuk belajar jika asas motivasi untuk belajar ini adalah minat terhadapat kandungan dan proses itu sendiri.

Program untuk kanak-kanak berusia 11-12 tahun di Novakid termasuk

  • Bahan menarik sesuai dengan usia kanak-kanak yang mengikut keperluan mereka yang berubah-ubah. Topik yang dipelajari di dalam kelas mewujudkan rasa ingin tahu, meningkatkan kecerdasan dan merangsang minat mereka dalam proses pembelajaran bahasa.
  • Aktiviti yang berbeza dan penuh visual menyumbang kepada pertumbuhan mental secara umumnya dan membantu pelajar beralih kepada tahap penguasaan bahasa yang tinggi.
  • Dapatkan pengetahuan mendalam tentang tatabahasa.
  • Pelajar melibatkan diri mereka dalam perbincangn berkenaan perkara yang mereka minati, yang memberi inspirasi dan disokong oleh bahan bacaan yang mencabar minda.
compass icon

Keinginan dan keengganan untuk belajar dari pelajar darjah 4 dan 5 secara langsung berkaitan dengan emosi yang ditimbulkan oleh sesuatu proses. Kanak-kanak boleh berubah dari satu ekstrem ke ekstrem yang lain: kejayaan akan mendorong perkembangan emosi dan keinginan untuk mengetahui segala-galanya sekaligus, dan kegagalan akan mencetuskan rasa ingin mengalah secara tiba-tiba.

Format Istimewa Kelas

Minat adalah asas motivasi pada ketika ini. Kandungan dan proses pembelajaran di Novakid adalah menyeronokkan kepada pelajar kami. Program untuk kanak-kanak berusia 11 dan 12 tahun membolehkan mereka berkomunikasi dengan bebas tentang subjek sekolah dalam bahasa Inggeris. Matematik dan geografi tidak lagi membosankan kerana kursus ini melibatkan pelajaran dari siri CLIL. Oleh sebab ini, potensi kanak-kanak untuk mengetahui tentang dunia sekeliling diperkembangkan melalui pembelajaran bahasa mereka.

Format Istimewa Kelas

Format Istimewa Kelas

Faktor kejayaan adalah segala-galanya

Program bahasa Inggeris untuk pelajar darjah 4 dan 5 di Novakid direka dengan teliti dan dirancang untuk memastikan supaya, melalui perbualan yang menyeronokkan dan kasual berkenaan topik yang diminati, kanak-kanak tersebut boleh mempertingkatkan tahap penguasaan bahasa Inggeris mereka, meningkatkan kosa kata dan memperluaskan pengetahuan mereka. Ukuran terbaik pencapaian mereka adalah dengan lulus peperiksaan tahap A2 (YLE Flyers - Bertutur, Mendengar, Membaca).

Faktor kejayaan adalah segala-galanya

Faktor kejayaan adalah segala-galanya

Daftar untuk kelas percubaan sekarang! Ia adalah percuma!

JADUAL KELAS PERCUBAAN
At a trial lesson, your child will meet a teacher,
practice some English and learn new phrases.
Meanwhile we will test their level
and give recommendations for further learning!
Kuki adalah seperti taburan manisan di atas aiskrim: ia menjadikan keseluruhan pengalaman lebih baik. Matlamat kami adalah untuk menjadikan Novakid platform dalam talian terbaik untuk pembelajaran bahasa Inggeris. Jadi, sambil anda menggunakan laman web kami, teruskan dan nikmati kuki — ia bagus untuk anda! Anda boleh mengetahui lebih lanjut tentang kuki dan cara untuk menggunakannya di sini: Dasar kuki