By Novakid - #1 online English school for kids in Europe*
Easy Breezy

Kem Musim Panas Dalam Talian

untuk kanak-kanak berusia 4-15 tahun
Pendidikan dalam talian eksklusif untuk kanak-kanak semasa cuti musim panas!
Didik hibur dalam talian untuk kanak-kanak semasa cuti musim panas!
Pelajari bahasa Inggeris dan berlatih bertutur dengan rakan dari seluruh dunia.
Calendarmusim panas ini
Terima kasih kerana menjadi pelanggan setia Novakid!
Sebagai tanda penghargaan, kami akan memberikan anda akses kepada
Kem Musim Panas Easy Breezy eksklusif secara PERCUMA!
Speaker
Nikmati program 3-bulan yang menarik dan menghiburkan dengan aktiviti, bengkel, dan pelajaran pendidikan yang diajar oleh pakar yang akan anak-anak anda sukai!
Whirligig
Sertai cabaran, ikuti pengembaraan 3D dan nikmati demonstrasi mengenai pelbagai subjek menyeronokkan.
Cube
Berkawan dengan kanak-kanak dari seluruh dunia untuk berlatih apa yang telah mereka pelajari.

Apakah Kem Musim Panas Easy Breezy

Headphones
Bomb
Rocket
Phone
Man
Boy
Girl
Girl

Pelajaran berkumpulan

lebih 24 pelajaran dan aktiviti menghiburkan setiap bulan
Gift
Medal

Cabaran & Aktiviti

buat kerja rumah, dapatkan lencana dan menangi hadiah
Girl
Boy

Berbual dengan kanak-kanak lain

perbualan dalam talian yang selamat dan terjamin
Anak anda akan belajar, bermain, dan bertutur dalam bahasa Inggeris sambil mendapat rakan baru dari negara-negara yang berbeza!

Kumpulan usia

4+
7+
10+

Topik

Boy
Dumbbell
Senaman pagi
Tiada cara yang lebih baik untuk memulakan hari berbanding dengan senaman yang penuh bertenaga! Bangkitkan keterujaan badan dan minda anak anda dan bersedia untuk semua aktiviti harian dengan senaman kami yang mudah, menyeronokkan dan menyegarkan! Anak anda akan mempelajari perkataan-perkataan berguna berkaitan dengan senaman, dan boleh menggunakannya dalam pertuturan seharian sambil kekal aktif dan sihat pada masa yang sama.
Globe
Melancong
Kita hidup dalam dunia yang indah, dan dalam pelajaran ini, anak anda akan dapat melihat beberapa keajaiban semula jadi dan buatan manusia di planet ini! Bersama-sama, kita akan mengembara ke seluruh dunia, melihat pemandangan paling cantik yang wujud di dunia ini. Semasa mereka menghadiri kelas ini, anak anda akan lebih menghargai dunia di sekeliling mereka dengan lebih mendalam.
Pizza
Memasak
Dalam kelas ini, anda akan mengikuti arahan yang mudah dan jelas untuk mencipta makanan yang lazat dan kreatif, dan yang terbaiknya adalah anda dan anak anda boleh menikmati makanan yang lazat ini selepas itu! Kelas-kelas ini bukan sahaja memerlukan penggunaan ketuhar, tetapi pisau mentega akan digunakan untuk menyapu mentega dan memotong makanan yang lembut. Pelajar yang mengambil bahagian dalam aktiviti ini akan ditemani oleh orang dewasa berhampiran sekiranya mereka memerlukan bantuan.
Dye
Seni dan Kraf
Matlamat kelas seni kami adalah untuk memupuk kegembiraan dalam kreativiti sambil membina keyakinan diri, kemahiran motor halus, tumpuan, dan sudah tentulah, kemahiran bahasa Inggeris pelajar. Menggunakan pelbagai teknik termasuk melakar, membentuk tanah liat dan menggunakan warna air, mereka akan meningkatkan keyakinan diri, membangunkan kreativiti mereka dan menguatkan kemahiran bahasa mereka sambil menghasilkan hasil seni yang boleh mereka banggakan!
Yoga
Yoga Kanak-kanak
Tahukah anda bahawa Sekolah Perubatan Harvard telah melakukan kajian yang menunjukkan bahawa yoga mempertingkatkan kesihatan fizikal dan mental kanak-kanak. Semasa melakukan pergerakan yoga, kanak-kanak berseronok, meningkatkan keyakinan diri mereka, prestasi akademik, tumpuan dan ingatan. Sertai kami dalam kelas yang penuh bertenaga ini untuk mengurangkan kebimbangan dan tekanan. Ini adalah kelas untuk melakukan senaman dengan cara yang menyeronokkan! Yoga menggabungkan disiplin fizikal dan mental yang membantu untuk mencapai ketenangan badan dan minda. Kanak-kanak mengembara ke dalam dunia khayalan pengembaraan, berlatih posisi yoga dengan guru. Setiap pelajaran membantu pelajar untuk mengamalkan yoga dengan cara yang menarik. Ini adalah cara yang sangat kreatif untuk mempelajari beberapa posisi yoga yang menyeronokkan, sambil menghiburkan kanak-kanak dengan cerita dan meluaskan imaginasi mereka.
Microphone
Kelab Nyanyian
Kelas ini memberikan peluang kepada anak anda untuk menyanyi, ketawa, dan berseronok dengan pakar nyanyian kami yang hebat! Pelajar akan dapat mempelajari lagu-lagu baru, menyanyi bersama mereka dan menari mengikut rentak. Mendedahkan kanak-kanak kepada muzik dan menyanyi pada usia kecil membantu perkembangan otak mereka. Ia meningkatkan keupayaan mereka untuk menggunakan bahasa dan mempersiapkan mereka untuk membaca. Menari mengikut rentak muzik membantu pelajar membangunkan kemahiran motor kasar mereka dan mengenalpasti irama dan corak muzik membantu kanak-kanak bersedia untuk mempelajari matematik. Dan jangan lupa, muzik juga sangat menyeronokkan dan sangat bagus untuk mempelajari bahasa Inggeris.
Clapperboard
Berlakon
Ketahui cara untuk menyampaikan idea dan emosi melalui pergerakan badan dalam pelajaran yang penuh interaksi dan tiada persaingan. Dalam keadaan yang santai dan mesra, anak anda akan mempelajari kemahiran asas persembahan sambil guru pakar kami membimbing mereka. Sama ada anak anda seorang yang ekstrovert yang suka bergaul atau pun seorang yang pemalu, mereka pasti akan menyukai kelas-kelas yang meningkatkan keyakinan ini.
Duck
Dunia haiwan
Sertai kami dalam pengembaraan haiwan! Semasa kelas interaktif ini, kita akan melihat haiwan dari seluruh dunia. Bersama-sama, kita akan berjalan-jalan secara maya di sekitar ladang, mempelajari beberapa fakta menyeronokkan mengenai haiwan dan melihatnya secara langsung. Kita juga akan melawati tempat-tempat yang hebat dan mempelajari dan berbual mengenai pelbagai jenis binatang kesayangan. Bukan sahaja kita akan berbual mengenai haiwan di ladang dan binatang kesayangan, kita juga akan menemui haiwan seperti.. llama dan panda!
Potion
Sains Mudah
Dalam pelajaran menyeronokkan dan penuh interaktif ini, anak anda akan belajar mengenai sains dengan melakukan eksperimen, dan memerhati dan mencatat penemuan mereka. Mereka akan terhibur memerhati, mengelaskan, mengukur, berkomunikasi, membuat kesimpulan, dan meramalkan sambil mereka memahami dengan lebih baik cara dunia ini berfungsi
Detail
Kelab Lego
Lagenda LEGO! Biarkan anak anda belajar cara yang jauh lebih kreatif dengan LEGO. Pelajar boleh berbincang dan menunjukkan binaan Lego semasa mereka antara satu sama lain. Mereka boleh mempertingkatkan kemahiran membina LEGO mereka dengan mempelajari dari pakar dengan menonton apa yang dilakukannya. Tiada pengalaman diperlukan, hanya hadiri kelas dan berseronok! Ini adalah cara yang hebat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai salah satu hobi masa lapang yang paling popular di dunia!
Minecraft
Minecraft
Ini adalah kelas yang paling tepat untuk kanak-kanak yang sukakan teknologi. Aktiviti yang terkandung memerlukan kemahiran menyelesaikan masalah, berbilang tugas, kreativiti, dan bercerita. Pelajar akan belajar tentang bahagian dunia yang berbeza dan menggunakan pengetahuan mereka untuk mencipta semula mercu tanda terkenal dalam dunia Minecraft.
Computer
Pengaturcaraan
Langkah masuk ke dalam dunia tersembunyi permainan komputer! Lihat dimensi baru kepada Minecraft, Roblox, Fortnite dan semua permainan lain yang anda suka sambil anda meneroka dunia pengaturcaraan. Dengan bantuan Scratch, alat pengaturcaraan ideal untuk pemula, anda akan mempelajari takrifan asas pengaturcaraan dan mula berasa seperti pengaturcara komputer yang sebenar. Selepas itu, anda boleh memuat turun setiap permainan atau projek yang telah anda bangunkan dan berkongsinya dengan rakan-rakan anda! Semasa kursus ini, anda akan mempelajari cara untuk menghasilkan permainan dari awal. Anda akan mempelajari peraturan dalam mencipta projek, mengatur cara karakter permainan dan syarat-syarat menang atau kalah. Sertai kami hari ini dan jadilah hero permainan anda sendiri! Jangan bertangguh! Langkah masuk ke dalam dunia pengaturcaraan permainan komputer hari ini!

Sertai Kem Musim Panas Easy Breezy sekarang

Tonton video ini mengenai Kem Musim Panas Easy Breezy

Dapatkan akses secara PERCUMA apabila membeli mana-mana langganan Novakid!*
CUBA SECARA PERCUMA
*Sila ambil perhatian bahawa, bilangan bulan dalam langganan adalah bersamaan dengan bilangan bulan dalam akses Kem Musim Panas Easy Breezy
Untuk hasil terbaik, kami mengesyorkan anda untuk menggunakan komputer riba/desktop atau tablet (bukan telefon mudah alih) untuk menyertai aktiviti program.

Tentang Novakid

Sekolah bahasa Inggeris #1 di Eropah (menurut penyelidikan J'son & Partners)
Kurikulum mematuhi Common European Framework of Reference for Languages (CEFR)
> 80 000 pelajar aktif
49 negara
> 2,000 guru-guru bahasa Inggeris penutur natif & hampir natif yang berkelayakan